kussens op maat

Kussens op maat en opvullen

Geen doorsnee kussens, maar vakkundig gemaakte duurzame kussens naar uw wensen

maatwerk kussens

Kussens voor in elke ruimte

Of het nu gaat om kussens voor in een veranda of voor in een erker, ik maak het allemaal. U kunt de kussens in alle vormen en maten laten maken, zo ben je altijd verzekerd van een strak en goed passend eindresultaat.

In de voorbeelden ziet u dat de kussens werkelijk voor elke ruimte gemaakt kunnen worden. Ook is het schuim van de kussens volledig aan te passen. Dat is het mooie aan het ambachtelijke werk. 

kussens opvullen

Vulling van hoge kwaliteit

Voor het opvullen van plofkussens wordt gebruik gemaakt van vlokvulling. Dit zorgt voor een comfortabele ondersteuning. Mijn zelfgemaakte vlokvulling bestaat uit verschillende hoogwaardige latex, fiber en polyether vlokken.

soorten schuim

Vulling van hoge kwaliteit

Voor het nieuw maken van kussens maak ik gebruik van Pantera of koudschuim van de hoogste kwaliteit. Het schuim is te verkrijgen in verschillende diktes en hardheden. Voor een een juiste lichaamsondersteuning, vocht- en warmteregulatie kunt u Pantera of koudschuim kiezen. Het schuim is uiterst duurzaam met elastische eigenschappen. Kijk voor meer informatie op drakainterfoam.com.

Filters

Place your product filters here.